Try-out 2.0 van Leo en Gerard

tappen_uit_een_ander_vaatje

Het nieuwe programma “Schik veur twee” werd door Leo en Gerard gepresenteerd tijdens de “try-out’ van 19 november. Vanwege de vele positieve reacties heeft het duo besloten het programma nog een keer op te voeren, in verenigingsgebouw “De Ringkamp” aan de Huiskermatedijk, tijdens de “try-out 2.0” op 11 maart aanstaande.

Deze “try-out 2.0” is grotendeels gelijk aan de opvoering van 19 november, maar biedt diegene die toen niet in de gelegenheid waren, de mogelijkheid “Schik veur twee” mee te maken.

Omdat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn, worden deze in de voorverkoop aangeboden. De toegangskaarten zijn voor € 5,- per stuk (inclusief een kop koffie of thee) te koop bij Installatie- en reparatiebedrijf Luiten aan de Haartseweg en bij Tuincentrum en Hoveniersbedrijf “De Bree” aan de Loohuisweg.

Het duo presenteerde in 2012 het avondvullende programma “Beur d’r neet te zwoar an”. Dat deden ze toen als “De Dragers”. De vele reacties hier op zorgden voor een aantal optredens daarna op verschillende locaties.

Leo en Gerard komen regelmatig bij elkaar en hebben de afgelopen tijd dan ook weer een geheel nieuw programma bedacht, dat de titel “Schik veur twee” kreeg. Een avondvullend programma, met sketches en liedjes, vaak bekende melodieën voorzien van eigen teksten, over een breed aantal onderwerpen.

Omdat het nieuwe programma niet meer als “De Dragers” wordt gebracht is er gezocht naar een nieuwe identiteit, wat dat precies zal worden is nog steeds niet duidelijk, wel is duidelijk, dat er uit een heel ander vaatje wordt getapt.