Haarts Foto Collectief

Het Haarts Fotocollectief (HFC) is een vereniging van foto-enthousiasten en is op 11 juli 2013 formeel opgericht. Een vrij jonge club dus. Ons doel is om elkaar uit te dagen en verder te brengen in de kunst van fotografie. Dat alles in een gezellige en veilige sfeer. Het HFC telt nu 23 leden.

Het is snel gegaan met onze vereniging. Sinds het voorjaar van 2012 geven Haartse amateurfotografen een basiscursus fotografie aan geïnteresseerden uit de buurtschap. Omdat de groep van mensen die serieus verder wil in de fotografie inmiddels behoorlijk groot is geworden, hebben we besloten om er een echte vereniging van te maken. Statuten zijn vastgesteld, het bestuur is gekozen en er is een activiteitenkalender gemaakt. Daarnaast is er een ‘opdrachten-commissie’ gevormd, die zich buigt over invulling van de maandelijkse foto-uitdagingen en van de specials. We exposeren regelmatig en organiseren interessante lezingen.

Als nieuwe vereniging moeten we veel nog ontdekken en zijn we nog volop in ontwikkeling. Een leuke zoektocht, die we met enthousiasme en plezier zijn aangegaan.

Het bestuur bestaat uit:
– Ronald Kobessen (voorzitter)
– Jeanette Mertens (secretaris)
– Gerjo te Linde (penningmeester)
– Anja Schreurs

Vragen? Schroom niet om ons te bellen of te mailen! Wij zijn het beste te bereiken via onze voorzitter Ronald (06-52492461, kobessenkamink@upcmail.nl).
Je bent ook hartelijk welkom om een keer te komen kijken bij een van onze clubavonden! Deze vinden over het algemeen plaats op de derde donderdag van de maand, om 20.00 uur in het gebouw De Ringkamp, Huiskermatedijk 4 Aalten.