Jeugdclub Haart

Als de scholen weer begonnen zijn start ook de gezellige avonden van de jeugdclub. Dit is voor jongeren die beginnen op het voortgezet onderwijs tot de leeftijd van ongeveer 17/18 jaar. Elke donderdagavond in Atlantic wordt de jeugd vermaakt. De jongeren worden in 3 leeftijdsgroepen verdeeld. Elke groep heeft een leiding. De avonden beginnen om 20:00 uur.

Van 20.00 tot 20.45 uur hebben we altijd onderwerp. Twee clubleden kiezen een bepaald onderwerp uit en maken daar vragen over zodat we die avond er mooi over kunnen discussiëren.

Van 20.45 tot 21.00 is er pauze. Dan mogen de leden lekker koffie, thee, of ranja drinken en lekker even iets voor zichzelf doen.

Van 21.00 tot 21.30 uur doen we een spel. De leden die onderwerp hebben mogen dan ook een spel verzinnen.

Om 21.25 uur wordt er opgeruimd en om 21.30 mag iedereen weer naar huis.

De donderdag in de herfstvakantie dan is er altijd ontspanningsdag. Ontspanningsdag begint altijd rond 14.00 uur, we gaan dan eerst altijd het koningspaar ophalen. Teruggekomen bij Atlantic wordt er meteen begonnen om een nieuw koningspaar te krijgen door middel van koningsschieten. Als de vogel eraf is gaan we verder met allerlei spelletjes. Rond 18.00 uur gaan we eten en ’s avonds doen we altijd een daverend spel. Na het spel is er tot ongeveer 22.00 uur disco.

Rond 5 december komt sinterklaas ook altijd nog even langs om de leden gedag te zeggen.

Rond de kerst hebben we altijd een kerstavond. Dan wordt er vaak ook een spel georganiseerd.

Half april hebben we altijd jaarvergadering/jaarfeest. Hiervoor worden de ouders uitgenodigd.Er wordt even snel de officiële jaarvergadering gehouden en daarna door naar het jaarfeest. De kinderen hebben per groep een leuke act, dans, film of iets dergelijks gemaakt en laten dit aan de ouders zien.

Op de slotavond wordt er ook iets leuks georganiseerd door de leiding.

Als grote afsluiter gaan we in de zomervakantie altijd op clubkamp. Van vrijdag t/m maandag alleen maar gezelligheid en vermaak voor de leden en leiding.

De schoolverlaters van basisschool ’t Mollenveld krijgen vaak automatisch een uitnodiging voor club.

Wil je een keer komen kijken omdat je nieuw bent op de Haart of naar een andere basisschool bent geweest? Neem dan contact op via de mail jeugdclubhaart@gmail.com