Wat was het weer een fantastisch Haarts Feest!

Wij kunnen, mede door de vele vrijwilligers, terugkijken op een grandioos zomerfeest.

Toneelvereniging “de Haort” trapte af met het komisch toneelstuk “Pette an de pillen” en kreeg de lachers goed op de hand. Donderdagavond werden de versierde wagens aan de jury voorgeleid en mocht Atlantic de prijs in ontvangst nemen voor de mooiste optochtwagen. Vervolgens was er voor de kinderen een disco en lampion optocht waarna de DJ’s verder gingen om de oudere jeugd van de Haart te vermaken.

Op zaterdagochtend werd jeugdkoningin Anne Langeler door alle feestgangers opgehaald en na een gezamenlijke lunch bij de Ringkamp kon men zich vermaken met spelen zoals een foto raadspel, big bag springen, bierkrat duwen, spons gooien, stormbaan en natuurlijk het (jeugd)koning schieten.

Rond half vijf schoot Gerben Mateman de romp eraf en samen met zijn vrouw Jeanet zijn zij het koningspaar van de Haart.

Een uur later schoot Diede Wikkerink de vogel eraf en werd jeugdkoningin, zij koos Pim te Loo als koning. De avond werd feestelijk afgesloten met de band NOAH.

Binnenkort verschijnen er meer foto’s op de facebookpagina.

Uitslagen koningschieten:

Kop: Reinier te Linde, rechtervleugel: Harm te Winkel, linkervleugel: Esmee Luiten, staart: Johan Mateman, romp: Gerben Mateman.

Jeugdkoningschieten:

Kop: Mirthe Veerbeek, linkervleugel: Fayen te Voortwis, rechtervleugel: Fayen te Voortwis, staart: Pim te Loo, romp: Diede Wikkerink.