Leo & Gerard presenteren ‘Het kleurenpalet van het leven’

Derde programma is ‘meer als grappig’

AALTEN – Leo Korten en Gerard te Hennepe komen regelmatig bij elkaar om sketches en liedjes te bedenken. Zo maakten ze al eerder twee avondvullende programma’s, en op zaterdag 16 november vindt de première plaats van hun derde programma, getiteld ‘Het kleurenpalet van het leven’.

‘Beur d’r neet te zwoar an’, het eerste programma dat het Leo Korten en Gerard te Hennepe presenteerden, had als rode draad: ‘vaak valt het wel mee, het is vaak niet zo erg als het lijkt’. Ook het tweede programma ‘Schik veur twee’ waarbij het duo uit een ander vaatje tapte, met sketches als onder andere ‘miene vrouwe’, ‘paranormaal’, ‘de imker’ en ‘de buurtvereniging’ had als boodschap: ‘probeer het vooral positief te bekijken’. De sketches en liedjes, op vaak bekende melodieën, schrijven de mannen zelf.

Meer dan alleen grappig
Nu staat ‘Het kleurenpalet van het leven’ op stapel. De vraag die het duo zich zelf en de bezoekers stelt is: ‘wat geeft kleur aan je leven, waar word je gelukkig van?’
Op een humoristisch manier worden deze toch wel serieuze vragen besproken en bezongen, vandaar dat het programma als ondertitel mee kreeg ‘meer als grappig’.

Live muziek
Tot nu toe zongen Leo en Gerard hun teksten begeleid door muziekbanden. Bij ‘Het kleurenpalet van het leven’ wordt het duo bij een aantal nummers begeleid door live muziek, gespeeld door Jente, Marieke en Arnold.

De première van deze show is op zaterdag 16 november vanaf acht uur ’s avonds in verenigingsgebouw De Ringkamp. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, worden de kaarten in de voorverkoop verkocht. De toegangskaarten, inclusief een kop koffie of thee kosten 7,50 euro en zijn te verkrijgen bij Installatie- en reparatiebedrijf Luiten aan de Haartseweg en Tuincentrum en hoveniersbedrijf De Bree aan de Loohuisweg.
Doordat het programma is opgebouwd uit meerdere sketches en liedjes kan het duo ook optredens verzorgen die een deel van een avond beslaan. Het programma wordt dan vaak afgestemd op het gezelschap waarvoor Leo en Gerard spelen.

Bron: Aaltens Nieuws.nl