Colonel Hammonds Four voor de vijftiende en laatste keer in De Ringkamp

De realisatie van het verenigingsgebouw De Ringkamp leidde er toe dat er verschillende nieuwe verenigingen werden op gericht, waardoor de saamhorigheid op de buurtschap Haart een flinke positieve impulse kreeg. Een van die verenigingen was de “Ringkampse Line-dancers. Vijf oktober 2016 vierde deze vereniging het vijftienjarig jubileum.

Vijftien jaar lang dansen de leden van deze line-dance-groep iedere vrijdagavond in het verenigingsgebouw. Ook al die jaren organiseerden “De Ringkampse Line-dancers aan het eind van ieder seizoen in de feesttent bij “De Ringkamp” een Country-line-dance-avond. Al deze jaren kwamen line-dancers uit de verre omtrek naar deze avond. Ze kwamen voor de gezelligheid, de sfeer, de ruimte om te dansen, maar ook zeker voor “Colonel Hammonds Four”. Dé Country-line-dance-band, die dit jaar voor de vijftiende keer naar “De Ringkamp” komt.

Colonel Hammond's Four treed voor de vijftiende en laatste keer op tijdens de Country-line-dance-avond in De Ringkamp

Colonel Hammond’s Four treed voor de vijftiende en laatste keer op tijdens de Country-line-dance-avond in De Ringkamp

De laatste keer
Vorig jaar kondigde Country Band  “Colonel Hammond’s Four” aan dat medio 2017 het doek zal vallen voor deze band. Eén van de bandleden kan zijn nieuw verworven werkzaamheden helaas niet langer verantwoord combineren met de tijdrovende en inspannende hobby, die Colonel Hammond’s Four nu eenmaal is, en bij twee andere bandleden begint de tand des tijds zich langzamerhand te manifesteren. Daardoor ziet de band zich helaas genoodzaakt om deze moeilijke beslissing te nemen.
Vanaf het moment van deze aankondiging werden geen boekingen meer aangenomen.
Zaterdag 1 april speelde “Colonel Hammond’s Four voor de “aller laatste keer” tijdens de “Farewell Party” in Scheveningen, waar tevens de laatste, nieuwste CD werd gepresenteerd.

Omdat de optredens die geboekt waren voordat bekend werd dat “Colonel Hammond’s Four” gaat stoppen nog wel worden gedaan. Komt de Country-line-dance band zaterdag 10 juni nog één keer naar “De Ringkamp” voor echt het aller laatste optreden. De afsluiting van het seizoen van “De Ringkampse-Line-dancers”en het einde aan het twintigjarig bestaan van Country Band  “Colonel Hammond’s Four”.

De avond begint om 20.00 uur, de entree is acht euro.