ZOMERFEEST ORANJE VER. Ons Genoegen De Ringkamp 2015

jacqueline-0493

 

Haart; van 19 tot en met 22 augustus viert oranjevereniniging Ons Genoegen haar jaarlijkse zomerfeest op het terrein rondom de Ringkamp aan de Huiskermatedijk 4.

Het zomerfeest wordt woensdagavond 19 augustus geopend met een toneelavond. Dit jaar staat de toneelvereniging uit Barlo op de planken met het stuk: ´n Opa um in te liesten. Aanvang 20.00 uur.

Op Donderdag 20 augustus vanaf 20.00 uur worden de wagens gepresenteerd op het terrein van de Ringkamp.

De kinderen worden vermaakt met een lampionnenoptocht en een kinderdisco en als klap op de vuurpijl treedt dit jaar de band: “Asjevandehaortband” op.

Zaterdag 22 augustus wordt om 9.00 uur na het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus, onder muzikale begeleiding van dweilorkest “Over de rooie” uit Ulft de stoet richting het koningspaar Josien en Hans te Winkel in gang gezet. Na verblijf bij de familie mag de koningin met haar gezin in de koets richting de Ringkamp waar omstreeks 12.00 uur de broodjes klaar staan voor een gezamenlijk maal. Om 14.00 uur lost de koningin het eerste schot en wordt het middagprogramma geopend.

Zaterdagavond wordt het zomerfeest weer afgesloten met een grandioze feestavond. Iedereen wordt dan om 20.30 uur verwacht in de tent om de nieuwe koningsparen te

verwelkomen. Deze avond treedt de band: ‘Trainband’ op. We hopen op een spetterend feest waar we dan dit zomerfeest weer mee af kunnen sluiten.