Peuters van ’t Zunnekuuksken Op Pad

Maandag 8 juni gingen de peuters van peuterspeelzaal ’t Zunnekuuksken samen op pad.
Het jaarlijkse uitstapje begon dit keer bij het Loohuisbos, al wandelend kwamen de kinderen bij de speeltuin van ’t Schepersveld alwaar ze weer werden opgehaald.
De tocht door het Loohuisbos was een echte ontdekkingsreis. Wat zijn sommige bomen dik en hoog en andere weer klein en dun. Sommige blaadjes prikken en andere zijn zacht. Onder de schors van de boomstronken wonen allerlei beestjes en als je stil bent dan hoor je de vogels fluiten. Spannend was het bouwen van een hut met grote takken en het lopen over een omgevallen boom. Even picknicken onderweg hoort er natuurlijk ook bij. Moe van al die indrukken en de verre wandeling? Nee hoor; er was nog energie genoeg om fijn in de speeltuin te spelen en te smullen van het ijsje dat we van ‘t Schepersveld kregen.

Na de zomervakantie zijn er nog enkele plekjes vrij voor nieuwe peuters. Wilt u uw kind ook bij ons laten spelen kom dan vrijblijvend op maandag- of vrijdagmorgen om 11 uur meespelen. Kijk voor meer informatie op onze web-site www.peuterspeelzalenoppad.nl. Al een inschrijfformulier thuis? lever dit dan zo spoedig mogelijk in.

uitstapje juni15 023 uitstapje juni15 043 uitstapje juni15 063 uitstapje juni15 119 uitstapje juni15 154 uitstapje juni15 229 uitstapje juni15 243