’t Zunnekuuksken

Zo’n 25 jaar geleden namen enkele enthousiaste inwoners van De Haart het initiatief tot de oprichting van een peuterspeelzaal op De Haart. ’t Zunnekuuksken, een voorziening voor De Haart door De Haart.

Op dit moment bestaat ’t Zunnekuuksken nog steeds; weliswaar professioneler en onderdeel van een grotere stichting: “Op Pad”, maar nog steeds voor De Haart en door De Haart. De tijden zijn veranderd, er zijn minder jonge kinderen op de buurtschap en sommige gaan naar een andere voorschoolse voorziening.
Daardoor heeft de peuterspeelzaal capaciteit over. Deze willen we zoveel mogelijk tot nut laten zijn voor de jonge kinderen van De Haart.

Ook na de zomervakantie zijn alle kinderen tot 4 jaar weer van harte welkom om op maandag- en vrijdagmorgen vanaf 11.00 uur mee te spelen met de peuters van de peuterspeelzaal. De leiding staat open voor eventuele vragen van de ouders en in overleg kunnen er peuterboeken worden geleend. Dit alles is geheel vrijblijvend. Ouders hoeven zich niet verplicht te voelen hun kind op te geven voor de peuterspeelzaal. Hoewel we dit natuurlijk wel erg fijn vinden.

Af en toe organiseren we activiteiten waarvoor we ook kinderen uitnodigen die niet op de peuterspeelzaal zitten. Wilt u op de hoogte blijven van deze activiteiten, geeft u dan vrijblijvend uw adresgegevens aan ons door. Helaas is onze website op dit moment uit de lucht. Na de zomervakantie vindt u alle informatie over ons weer op een geheel nieuwe site.

Emailadres: zunnekuuksken@stap-aalten.nl

Hieronder ziet u foto’s van een spetterende activiteit op ’t Zunnekuuksken: modderdag.

modderdag 002modderdag 003 modderdag 012 modderdag 030 modderdag 041