Pas op! Schrikdraod!

Het jaar is alweer een maand oud en het leek ons goed om ons toneeljaar te starten met een blijspel: Pas op! Schrikdraod!?

Op zaterdag 23-03 om 20:00 en zondag 24-03 om 14:30 te zien in de Ringkamp! ?

Pas op! Schrikdraod!⚡️

De boerderij van Berend Prins is eigenlijk gedoemd om ten onder te gaan. Hij mag zijn land, dat in beschermd natuurgebied ligt, niet bemesten en heeft dus weinig opbrengsten. Maar dan is er opeens een lichtpuntje. Er zou een thermale waterbron onder het beschermd natuurgebied liggen. Wethouder Post en aannemer Eising zijn hiervan overtuigd. En ook dat ze daar heel rijk van kunnen worden. Dit loopt natuurlijk heel anders dan gedacht. Maar dat hoeft niet voor iedereen verkeerd uit te pakken. Een vrolijk blijspel in 3 bedrijven, geschreven door Bernd Gombold en vertaald door Ben ten Velde.?

Kaarten zijn €8,- per stuk, (inclusief koffie/thee?) te verkrijgen via de link hieronder. In de ticketshop maakt u een keuze voor welke voorstelling u kaarten wenst. De zaterdagavond of zondagmiddag. Dat wijst zich vanzelf!? Ook zijn er kaarten aan de deur te verkrijgen zolang de voorraad strekt. ?

Houdt voor actuele informatie onze sociale media in de gaten en graag tot ziens in de Ringkamp! ?

Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/dehaorttoneel