“De Hele Haart Bakt” – bakt weer verdan!

Een nieuw bakseizoen staat weer voor de deur. Na een lange hete zomer maken we het binnen weer gezellig! Wat is er dan lekkerder dan de geur van zelfgebakken taart of koek. Vooral in de Ringkamp, dat kun je soms een week later nog ruiken! We hebben weer volop inspiraties opgedaan en kunnen bijna niet wachten tot het weer oktober is en er weer gebakken wordt in de Ringkamp.
De variatie in de baksels is groot en telkens weer een verrassing voor ons allen! Het is niet moeilijk, het is alleen maar leuk, gezellig en uitdagend. Maar ook om te ontdekken dat je meer kunt dan je altijd hebt gedacht. Waar we zelf altijd van genieten is, het plezier te zien dat iedereen er aan beleeft om iets lekkers te maken voor thuis, of je bewaart het nog even in de diepvries.
Ook dit seizoen starten we weer met een avond en een middaggroep, tot  maximaal 16 personen. Op woensdagavond zal Gerda te Winkel  ook zorg dragen voor de organisatie van dit creatieve evenement. De kosten voor deelname zijn €15,=  inclusief  2 consumpties (koffie/thee of fris). De mogelijkheid is om 1 of 2 keer in de maand deel te nemen.
Mocht je mee willen bakken geef je dan op voor 1 oktober 2018 bij  Riekie Heersink: tel 0543-474994   of via de mail:  g.heersink@kpnplanet

Kijk voor de data en de tijden naar het complete  ActiviteitenoverzichtDeRingkamp hieronder.