Leo en Gerard tappen uit een ander vaatje.

“Gewoon um ’t uut te probearn” dat is de reden waarom er zaterdag
19 november een ’try-out’ is van het nieuwe programma dat Leo Korten en Gerard te Hennepe hebben bedacht.

Het is de tweede keer dat dit duo een ’try-out’ houdt in verenigingsgebouw “De Ringkamp” aan de Huiskermatedijk in Aalten.  In  oktober 2012 verzorgden deze twee ook een avondvullend programma met de het programma “beurt d’r neet te zwoar an” dat ze toen als “De Dragers” brachten. De vele reacties hier op zorgden voor een aantal optredens daarna op verschillende locaties.

tappen_uit_een_ander_vaatjeHet duo komt regelmatig bij elkaar en heeft de afgelopen tijd dan ook weer een geheel nieuw programma bedacht, dat de titel “Schik veur twee” kreeg. Een avondvullend programma, met sketches en liedjes, vaak bekende melodieën voorzien van eigen teksten.

Omdat het nieuwe programma niet meer als “De Dragers” wordt gebracht is er gezocht naar een nieuwe identiteit, wat dat precies zal worden is nog niet duidelijk, wel is duidelijk, dat er uit een heel ander vaatje wordt getapt.

Omdat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn, worden deze in de voorverkoop aangeboden. De toegangskaarten zijn vanaf woensdag 26 oktober voor € 5,- per stuk te koop bij Installatie- en reparatiebedrijf Luiten aan de Haartseweg en bij Tuincentrum en Hoveniersbedrijf “De Bree” aan de Loohuisweg.