Crea Bea dag 5 mei Hemelvaartsdag bij de Ringkamp

Beste mensen /leden en aanverwanten van de Ringkamp en Oranjevereniging Ons
Genoegen,

Zoals jullie misschien al hadden gezien in de flyer willen we op donderdag 5 mei/Hemelvaartsdag proberen een Crea Bea dag op poten te zetten.
Mensen van de Haart , leden, mensen die een activiteit volgen bij de Ringkamp zijn van harte uitgenodigd om hun eventuele hobby’s te laten zien, tentoon te stellen, en anderen ervoor enthousiast te maken.
In de tent kan het dan een gezellige boel worden van tentoongestelde spullen en hobby’s.
Nu zoeken wij mensen die dit leuk vinden om anderen hun Hobby te laten zien. Het kan zo maar zijn dat er verassende dingen uit komen.
Zo denken wij aan bijvoorbeeld: schilderkunsten, fotografie, kaarten maken, houtbewerking, sieraden maken, bloemkunsten, bakkunsten, iets met dieren, iets met handwerken, naaien, iets met natuur, tuinieren, planten, bijen houden, sport enz. enz. enz. enz.
Kortom, alles wat maar leuk is om anderen een keer te laten zien, te laten doen, iets over te vertellen, is welkom!!
Wij hebben het idee de dag te laten duren van 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Mensen kunnen dan komen kijken in de tent naar andermans hobby en natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje willen we er een gezellige en gemoedelijke dag van maken.
Ook leek het ons leuk dat alle activiteiten die structureel plaatsvinden in de Ringkamp hun activiteit kunnen promoten, laten zien, ervaren, zodat mensen bijvoorbeeld even kunt darten, kunt sjoelen of een baksel kunt proeven van de hele haart bakt. Dat je kunt meedoen met line dancen, gymnastieken of een kaartje kunt leggen enz. enz.
Dit zijn zomaar ideeën en graag willen we eens van jullie horen wat jullie van dit idee vinden.
Wij zouden het prettig vinden om reactie hierover terug te krijgen voor woensdag 6 april, zodat we dan in de bestuursvergadering definitief kunnen bekijken of er animo voor is en hoe we deze dag precies in gaan vullen.
Ideeën/suggesties zijn van harte welkom en zeg het voort tegen iedereen!!!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur: Karin Harmsen 472206

P.S. reacties naar: Hedwig Harmsen 06-3495588 hedwig.harmsen@hotmail.com
of naar Karin Harmsen 472206 smeesharmsen@hetnet.nl