Zilveren juf op ’t Zunnekuuksken

31-01-2014 108Tijdens het open huis van peuterspeelzaal ’t Zunnekuuksken werd Stien Wikkerink verrast door de peuters. Omdat zij 25 jaar peuterjuf op De Haart is, versierden de kinderen een melkbus voor haar, zodat ze er bij de volgende jaarwisseling ballen mee kan schieten (volgens één van de peuters).

De jubileumviering van ’t Zunnekuuksken werd druk bezocht, wat temeer het thema van het feest benadrukte. ’t Zunnekuuksken 25 jaar voor en door De Haart.

’t Zunnekuuksken bedankt alle medewerkers en sponsoren: Haortse Herrie voor hun prachtige zang, Atlantic voor de geweldige disco, Aafke Walvoort maakte een druk bezocht beweegcircuit, Willemien Pronk toverde de kinderen om in allerlei verschillende wezens, Clown Muts had voor elk “probleem” zo haar eigen oplossing, bij kookmuts Els werden prachtige cakejes gemaakt, de hapjes van Spar Luiten smaakten heerlijk, bloemen van Diannes Bloemen in samenwerking met de peuters. Gebr. Te Bokkel voor de blikvanger, Arnold Joost en ’t Schepersveld voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Ronald Kobessen van de Haartse fotoclub maakte de foto’s, Basisschool ’t Möllenveld voor lenen van materiaal en ruimte.
Iedereen hartelijk dank voor de komst, de goede wensen en de vele cadeau’s.
Uitslag wedstrijd : “Wie maakt het mooiste zunnekuuksken”
1e prijs een fotoshoot in de fotostudio van Arnold Joost      Kyara Langeler
2e prijs speeltuinarrangement bij ’t Schepersveld                  Fedde Rijkens
3e prijs feestkoekjes van De Kookmuts                                     Anne van Bolhuis.
Voor iedereen die een zunnekuuksken heeft gemaakt ligt nog een kleine prijs klaar.