WIJ VIEREN EEN FEESTJE

logo-zunnekuuksken-laatste-Januari zal op de peuterspeelzaal een feestelijke maand worden: ’t Zunnekuuksken bestaat 25 jaar.
De hele maand spelen we over het thema “feest” en werken we toe naar 31 januari: het grote feest voor iedereen op De Haart, in Miste en het Woold. Zonder alle mensen uit deze buurtschappen hadden we namelijk niet zo 25 jaar kunnen bestaan. Ons motto is dan ook:
’t Zunnekuuksken 25 jaar voor en door De Haart (eo)
We zouden het ontzettend leuk vinden als de feestruimte dan vol hangt met zelfgemaakte zunnekuukskes. Dus mocht je niets te doen hebben in de vakantie, knutsel dan (alleen of met je hele gezin) een mooi zunnekuuksken en lever dat na de vakantie bij ons in. Je kunt er ook nog een fantastische prijs mee winnen. Na de kerstvakantie krijgen alle schoolkinderen een wedstrijdformulier mee naar huis. Geen wedstrijdformulier gekregen, dan kun je toch meedoen. Lever je bijdrage in op ’t Zunnekuuksken met apart vermeld je naam, adres en telefoonnummer.
Wil jij jezelf, je vereniging of je bedrijf promoten tijdens ons open huis, stuur dan een email naar zunnekuuksken@peuterspeelzalenoppad.nl . Kun je zingen, bespeel je een instrument, geef je een workshop die ook voor kinderen leuk is, of stel je een prijs ter beschikking van onze wedstrijd, meld je snel aan, we hebben nog beperkt ruimte en tijd beschikbaar. Wij vermelden je naam op ons sponsorbord, onze website en op facebook.
’t Zunnekuuksken wenst iedereen hele fijne feestdagen en een geweldig Nieuwjaar.
Zet alvast in uw agenda: 31 januari 2015 Open huis bij ’t Zunnekuuksken – u bent van harte welkom.