Steun JC Atlantic

Steun JC Atlantic

Ook dit jaar stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek weer geld ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen. JC Atlantic is een van de deelnemers. Dit jaar willen wij geld sparen voor de aanschaf van een nieuwe geluidinstallatie. Op deze manier is het mogelijk om meer verschillende artiesten, voornamelijk jong Aaltens talent, bij JC Atlantic te laten draaien. Om dit te realiseren hebben wij uw stem nodig.

Het stemmen is vrij eenvoudig. Alle leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde stichting of vereniging. Om te stemmen gaat u naar www.rabobank.nl/noa, hier klikt u op het kopje Hart voor de Achterhoek. Begin mei heeft u een persoonlijke stemcode ontvangen van de Rabobank. De rest wijst zichzelf op de site. Stemmen kan van 9 tot en met 26 mei.

Hopelijk steunt u JC Atlantic door op ons te stemmen!