Disclaimer

Disclaimer voor http://www.haart-info.nl

Haart-Info verleent u hierbij toegang tot http://www.haart-info.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciĆ«le doeleinden.

Haart-Info behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Haart-Info spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Haart-Info.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Haart-Info oefent hierop geen voorafgaande controle uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. De redactie doet zijn uiterste best teksten met seksuele, discrimineerde, racistische of anders aanstootgevende inhoud te verwijderen of aan te passen. Mocht u onverhoopt toch inhoud aan treffen die aanstootgevend voor u zijn, neem dan hiervoor contact met ons op via info@www.haart-info.nl. Wij zullen uw klacht onderzoeken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Haart-Info en haar bezoekers.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Haart-Info, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.