Uitvraag Glasvezel Buitenaf van start.

Glasvezel Buitenaf wil nu ook glasvezel aanleggen in het buiten gebied van Aalten en Oost Gelre. 22 augustus is de uitvraag van start gegaan. Tot 23 oktober is er voor de adressen die in aanmerking komen de mogelijkheid zich aan te melden. Dan wordt bekend of zich minimaal 50% heeft aangemeld en de aanleg van glasvezel door gaat. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren worden een aantal informatieavonden georganiseerd. In Aalten worden deze avonden gehouden op dinsdag 5 september bij ’t Schepersveld en woensdag 6 september bij het Kulturhus in Lintelo. Deze avonden is er vanaf 19.30 ontvangst met koffie en om 19.45 start het programma.
Binnenkort zal de postcodechecker op www.glasvezelbuitenaf.nl online staan en kunt u checken of u in aanmerking komt. Op deze website vindt u ook de actuele informatie.

In deze pdf wordt de planning weer gegeven 37266 WT leaflet_Planning_Aalten – Oost Gelre