ZOMERFEEST Wagenversierwedstrijd

Gisteravond was het een drukte van gezelligheid in en om DE RINGKAMP , er werd een spannende strijd geleverd wie toch de mooiste wagen dit jaar had gemaakt! Na uitvoerig overleg tussen onze koninklijke familie, werd als winnaar uit geroepen ,”Om de Ringkamp”jacqueline-0277 jacqueline-0298

Tussentijds werden de bbq’s weer aangestoken, en kon een ieder zijn vooraf gekochte vleesbonnen opmaken, muzikaal was het dit jaar eens een keer anders dan anders, De harmonica groep  Onder de Linde trad op later voegde ons zangkoor Haartse Herrie zich er bij, wat zeer geslaagd was !jacqueline-0310-2 In de grote tent waren alweer alle voorbereidingen bezig op het grote podium , waar de vele muziektalenten wie de Haort rijk is  samen heeft gebundeld in een geweldige gelegenheids- band   Als je maar van de HAORT bend!jacqueline-0354 Tot in de late uurtjes was het zeer gezellig in en om de ringkamp!!! Tevens nam de BAR-CREW afscheid van deze bijzondere gezellige spectaculaire avond! Na 25 jaar trouwe dienst hebben ze het publiek bedankt, waarop wij zeggen namens iedereen,jacqueline-0368-2  DANK  JULLIE  ALLEMAAL!!!