Extra avonden openluchtspel `De deserteur`

De deserteurVanwege de vele positieve reacties op de eerste twee opvoeringsavonden van het openluchtspel `De deserteur` op de Haart, en vanwege het feit dat ook het tweede weekend al bijna is uitverkocht, heeft de spelersgroep besloten, om nog twee extra avonden het openluchtspel op te voeren. Vrijdag 10 en zaterdag 11 juli zal bij boerderij Haartmans aan de Buninkdijk nog weer het openluchtspel `De deserteur`worden opgevoerd.
Het openluchtspel, door Henk Krosenbrink geschreven in 2014, neemt de bezoekers mee terug naar de oorlogsjaren. En vertelt over Bernhard en Alie, zei wonen op boerderij Brookmans. Bernhard is geboren in de omgeving en werkt bij de PGEM. Omdat zijn vader, een niet genaturaliseerd Duitser is, geeft dat voor Bernhard meer problemen, dan dat hij zelf verwacht.
Beide avonden beginnen om 20.00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Messink & Prinsen in Aalten, Spar Jos Luiten in Bredevoort, Bruna in Winterswijk en Firma Luiten aan de Haartseweg. De kaarten kosten in de voorverkoop € 15,-, aan de kassa (indien nog voorradig) € 17,50.
Bent u niet in de gelegenheid de kaarten op een van de voorverkoopadressen te halen kunt u deze ook reserveren voor dit laatste weekend door het totaalbedrag van het aantal kaarten dat u wilt reserveren over te maken op NL24 RABO 0300 2664 21 t.n.v.: stichting Haart Aktief.

Stuurt u naar emailadres openluchtspel@www.haart-info.nl de gewenste datum en de naam van de rekeninghouder (dus diegene die het geld heeft overgemaakt naar de rekening). Zo kunnen wij de juiste kaarten reserveren op de juiste naam.

U ontvangt dan per mail een bevestiging dat de kaarten voor u gereserveerd zijn.
Heeft u vragen over kaartreservering of andere speciale wensen dan kunt u contact opnemen met Ria te Linde. Telefonisch bereikbaar via 0543-564291 of mail naar openluchtspel@www.haart-info.nl

Like en deel
Omdat dit het zesde openluchtspel is dat ook zes avonden wordt gespeeld, worden er zes kaarten beschikbaar gesteld.

Like en deel dit bericht op facebook, en maak kans op een van de kaarten.