Grote belangstelling voor “De deserteur”

openluchtspel

Aanstaand weekend is het zover, dan wordt bij boerderij “Haartmans” aan de Buninkdijk 6, het openluchtspel “De Deserteur” opgevoerd. Al maanden lang is er gewerkt aan het decor, zaterdag is met veel vrijwilligers de tribune opgebouwd, deze week worden de puntjes op de “i” gezet.  Vrijdag en zaterdag zullen beide avond bijna zeshonderd bezoekers kunnen genieten van “De Deserteur”

“De Deserteur” is het zesde openluchtspel dat bij boerderij “Haartmans” van de families te Roele en te Linde wordt opgevoerd. De medewerking die de spelersgroep ondervindt van de families is geweldig en maakt het mogelijk er ook deze keer weer een groots gebeuren van te maken. Het is ook de zesde keer dat er een openluchtspel wordt opgevoerd dat is geschreven door Henk Krosenbrink. Henk Krosenbrink kwam graag kijken en genoot van hoe aan zijn verhaal gestalte werd gegeven. Helaas hebben we donderdag 18 juni het droeve bericht ontvangen, dat Henk Krosenbrink is overleden. Hij zal het stuk dat hij vorig jaar voor ons schreef zelf niet meer kunnen zien. Wij zijn Henk Krosenbrink dankbaar voor zijn aandeel in het succes van het openluchtspel Haart.

Op het erf bij boerderij “Haartmans” zorgt “De Ringkamp”met al haar vrijwilligers, dat het de bezoekers ook kunnen genieten van een hapje en een drankje. Harmonicagroep “Onder de Linde” verzorgt daar de muzikale gezelligheid. Er is ook gezorgd voor ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, en zijn een groot aantal toiletten inclusief invalidetoiletten.

Voor de opvoering van zaterdag 27 juni zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar en ook voor de andere avonden zijn al een flink aantal kaarten verkocht.
Kaarten zijn in de voorverkoop bij Spar Jos Luiten in Bredevoort, Messink & Prinsen in Aalten, Fa. Luiten aan de Haartseweg en Bruna in Winterswijk. De kaarten kosten in de voorverkoop €15,- aan de kassa €17,50,- (indien nog voorradig). Bent u niet in de gelegenheid de kaarten op een van de voorverkoopadressen te halen kunt u deze ook reserveren door het totaalbedrag van het aantal kaarten dat u wilt reserveren over te maken op NL24 RABO 0300 2664 21 t.n.v.: stichting Haart Aktief. Stuurt u naar emailadres openluchtspel@www.haart-info.nl de gewenste datum en de naam van de rekeninghouder (dus diegene die het geld heeft overgemaakt naar de rekening). Zo kunnen de juiste kaarten reserveren op de juiste naam. U ontvangt dan per mail een bevestiging dat de kaarten voor u gereserveerd zijn.